Delabarre Motors - Dé tweedehandswagens specialist van Gent en omstreken!
DELABARRE MOTORS

Banden & Velgen

Banden
Autobanden spelen een cruciale rol bij jouw veiligheid en die van anderen. Banden vormen immers het enige contact met tussen je wagen en het wegdek. Daarom zijn goede zomerbanden en goede winterbanden een vereiste om veilig en comfortabel te rijden.
Ook het onderhoud van je banden is belangrijk. Controleer regelmatig je bandenspanning en laat je banden jaarlijks controleren op slijtage!

Wij verkopen banden van alle gerenommeerde merken: Uniroyal, Yokohama, Bridgestone, Michelin, Continental aan scherpe prijzen
Stuur een mail of neem telefonisch contact op voor een exacte prijsofferte!

Velgen
Velgen en banden, een set wielen kunt u tegenwoordig voordelig aanschaffen. Velgen vinden veel mensen belangrijk voor het uiterlijk van hun auto. U heeft daarom keuze uit duizenden producten. Winterbanden met velg aanschaffen is erg populair, de aanschafprijs van de set ligt hoger, u bespaart echter jaarlijks op montagekosten. De kosten van uw velgen heeft u zo weer terug verdient!

Lichtmetalen velgen
Lichtmetalen velgen, ook wel aluminium velgen genoemd, bieden wij in een ruim assortiment aan. Kom bij ons langs en maak direct een keuze voor de velgen die aansluiten bij de styling van uw auto. De meeste van onze aluminium velgen zijn TÜV gecertificeerd, hierdoor is kwaliteit gegarandeerd. Om TÜV gecertificeerd te zijn worden de aluminium velgen op duurzaamheid getest aan de hand van verschillende onderdelen.
- botsproef
- corrosietest
- geschiktheid op de weg in buig-vermoeiing-testen en rol-testen

Stalen velgen
Stalen velgen, te herkennen aan de eenvoudige vormgeving met gaten. Vaak worden deze in combinatie met winterbanden gebruikt. Voorheen was dit een economische keuze vanwege het prijsverschil ten opzichte van lichtmetalen velgen, tegenwoordig zijn de prijzen vergelijkbaar en heeft lichtmetaal de voorkeur. Houdt u er daarom rekening mee dat wij niet voor alle modellen auto’s stalen velgen in het assortiment hebben.

Winterbanden op velg
Winterbanden op velg aanschaffen bespaart u jaarlijks aan het wisselen van de wielen. Met een steeksluitel en een krik kunt u in de meeste gevallen zelf de wielen vervangen.
Bijkomend voordeel: u heeft geen last van de drukte tijdens de wisselweken maar kunt zelf wanneer de winter aanbreekt uw wielen wisselen. Bij het aanschaffen van uw velgen en banden kunt u een montagepartner selecteren waar de banden op de velg gemonteerd worden.

WIJ LEVEREN DE BESTE DIENSTEN

WAAROM U VOOR ONS MOET KIEZEN?

  • Wij doen enkel​ aan concurrentiële, eerlijke prijzen!

    Bij ons koopt u geen kat in een zak, maar enkel wagens met uitblinkende historiek en ongevalvrij. Al onze wagens worden op meer dan 100 punten gecontroleerd.

  • Een uitblinkende dienst na verkoop door geschoold personeel in eigen werkplaats!

    We staan bekend om onze uitstekende service alsook communicatie tegenover de klant. Wij bezitten alle nodige materialen & bruggen in onze eigen werkplaats zodat uw wagen zelfs de garage nooit hoeft te verlaten.

  • ​ Geniet van 75+ jaar ervaring in de branche!

    U kunt ervan verzekerd zijn dat uw wagen bij ons in goede handen is. Met ervaring die reikt tot in 1939 is voor ons elke wagen, telkens opnieuw, een project dat we met liefde tot een einde brengen!

Awesome Image